Skandia Fastigheter inventerar med hjälp av Sajkla

Istället för att flytta sitt huvudkontor har Skandia Fastigheter i Stockholm valt att stanna kvar i sina ursprungliga lokaler och återbruka stora delar av befintlig inredning.

Just nu jobbar de med att anpassa sitt huvudkontor för att det bättre ska stötta deras arbete med produkter och kunderbjudanden.

Öka potentialen för återbruk

I arbetet med att anpassa kontoret har Sajkla fått uppdraget att inventera tillsammans med Skandia Fastigheter. Möbler, lampor, växter och tyger har alla fått ett nytt digitalt hem. Potentialen för att återbruka möbler ökar markant om de går att se och sortera digitalt.

Anna Barosen-small

Anna Barosen är utvecklingschef kunderbjudanden på Skandia Fastigheter och ser ett stort värde i samarbetet med Sajkla.

Vi är en långsiktig aktör inom både förvaltning och fastighets- och stadsutveckling och ser att återbruk är viktigt i alla skeden av en byggnads liv. Det är oerhört värdefullt att jobba med Sajklas digitala verktyg och på ett strukturerat sätt ge möbler och inredning nytt liv. Nu har vi ett digitalt bibliotek med det vi registrerat, vilket gör det enklare att se vilken inredning som passar att återbruka i respektive miljö. Det hade varit mycket svårt att få till utan Sajklas tjänst. Vi uppskattar också all inspiration och kunskap runt återbruk som Sajkla delar med sig av, säger Anna Barosen.

Vill du också ta hjälp att inventera?

Gör som Skandia Fastigheter och ta hjälp att inventera och bygga upp kontorets digitala möbelbibliotek. För att känna dig trygg och veta vilka moment som är viktiga i en inventering kan du anlita Sajkla under en dag. Vi startat tillsammans, går igenom appen och hur bibliteket byggs upp. Efter en dag har du all kunskap som behövs för att kunna jobba vidare med inventeringen och komma igång att cirkulera möbler i din verksamhet.

Boka oss så hjälper vi dig

Vill du veta mer om inventering och boka oss för att komma igång? Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss med ett prisförslag.

Det här låter intressant, kontakta mig! 
 

Det här får du lära dig

  • Vi startar upp ett konto åt dig och lär dig inventera.
  • Vi börjar tillsammans fylla ditt möbelbibliotek med inventerade möbler.
  • Du lär dig mer om plattformen, dess olika funktioner och hur du ska använda den inventerade datan.
  • Du får kunskap för att själv fortsätta inventera.

Om inventering

En inventering genomförs enklast med mobiltelefonen. Med enkla knappval guidar appen den som inventerar för att få med all viktigt information. Mobilkameran öppnas för att ta bilder på möbeln i olika vinkar. En del information är valfri att fylla i och andra, som mått och material, är obligatorisk. Möbelbiblioteket är själva hjärtat i plattformen där allt administreras. All information samlas på ett och samma ställe oavsett om möblerna är i bruk eller inte, om de är nya eller gamla. Information fungera även som offertunderlag vid rekonditionering.

Bilder från inventeringen

furniture-item_Xq2zfSW.max-1500x1500
Klädd stol
furniture-item_ERF4mMH.max-600x600

Publicerat: