Integritetspolicy

Syftet med den här integritetspolicyn är att du som besökare ska få reda på hur Sajkla behandlar personuppgifter som lämnas via webbplatsen. Dessutom vill vi förtydliga hur den teknik som vår webbplats använder förhåller sig till besökarens personliga integritet.

Den korta versionen: Sajkla äger inte din data, och vi säljer den inte heller till andra. Det är din data, punkt. ✌️

Personuppgiftsansvar

Sajkla AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.
Sajkla värnar om din integritet och ansvarar för de personuppgifter som du lämnat in till oss. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker gällande din integritet. Bolagets behandling av kunduppgifter följer Dataskyddsförordningen (GDPR).
Vi samlar endast in nödvändig information för att tillhandahålla våra tjänster.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är information som kan knytas till en identifierbar fysisk person. En identifierbar fysisk person är de som kan identifieras direkt eller indirekt via t ex namn, personnummer, bild eller platsdata.
Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person.

Dina rättigheter

Dataskyddsförordningen ger dig ett antal rättigheter. Här får du veta mer om vilka de är och hur du utövar dem.

För att utöva dina rättigheter som registrerad som rör vår behandling av dina personuppgifter kontaktar du oss via e-post support@sajkla.se.

Personuppgifter

Nedan följer de personuppgifter vi hanterar på denna webbplats.

Namn och kontaktuppgifter

För- och efternamn, e-postadress, och andra eventuella kontaktuppgifter.
Används för att skicka nyhetsbrev som du prenumererar på, att möjliggöra deltagande vid utbildningar och event, och för kundsupport.

Användningsdata

Information om hur du använder våra digitala tjänster, t ex information om hur du navigerar på våra sajter, vilka artiklar du läser, och liknande information.
Används för analys och produktförbättring/utveckling, motverka bedrägeri vid betalningar, och kundsupport.

Betalningsuppgifter

Betalningsmedlets nummer (till exempel kreditkortsnummer) och associerad säkerhetskod eller bankkontonummer och liknande betalningsuppgifter. Används för att kunna ta betalt för utbildningar och event.

Enhetsdata

Data om din enhet, t.ex. information om du surfar på en mobil eller dator och vilken browser du använder. Detta kan även innefatta information om IP-adress, cookie-ID och andra online-identifierare, inställningar (t.ex. språkinställningar) och programvarukonfigurationer som du använder.

Loggdata

Information om produkten du loggade in på, datum och tid, IP-adress samt eventuella felmeddelanden.