Tyger & färger

Till våra stolar har vi valt ut två olika tyger. Vi har valt sex olika färgställningar av varje tyg som vi upplever passar bra med våra vattenbaserade färger. Färgerna ser du på produktsidorna. Alla våra tyger uppfyller minst Oeko-Tex miljökrav vilket innebär att de klarar kraven för användning i offentliga miljöer. Om du vill kan du även få stolen klädd med andra tyger mot en extra kostnad.

Tygval

Du kan välja mellan två olika tyger i sex olika färgställningar. Båda tygerna uppfyller EU Ecolabels eller Oeko-Tex krav på miljö och slitage. Vill du använda ett annat tyg tillkommer en fast startkostnad per order på 1000 kr. Det krävs att tyget är av motsvarande klassificering som ovan nämnda tyg för att vi ska förmedla tapetseringsarbetet.

Bogesund Shimmer

Ett slitstarkt och vackert ulltyg märkt med EU Ecolabel och tillverkat i Ulricehamn. Mer info finns i detta produktblad om Shimmer

Ludvig Svensson, Key

Ett tvättbart bastyg i Trevira CS som är märkt med EU Ecolabel. Mer information finns i detta produktblad om Key.

Färgval

Vi har valt ut fem olika kulörer som standard. Du ser dem på produktsidorna. Alla färgerna är vattenbaserade och klarar de krav Möbelfakta ställer på innehållet i en färg och slitstyrkan.

Klickbar pdf (varudeklaration)