Rekonditionera

Det här är vår "Tur & Retur" -tjänst för rekonditionering av dina bord och stolar. Vi lämnar en offert och ger ett förslag förmedlat från vårt nätverk av leverantörer. Minimiantalet för att vi ska utföra uppdraget är 25 stolar och/eller 15 bord.

Lägg till bilder

Fotografera stolen eller bordet som du vill ha rekonditionerad från dessa olika vinklar och lägg till under rätt rubrik. Du kan även lägga till tre extrabilder. Bilderna hjälper oss göra en bättre bedömning och du får ett mer exakt pris.

Extrabilder

Val av rekonditionering

Här kan du välja mellan två olika tyger i sex olika färgställningar. Båda tygerna uppfyller EU Ecolabels eller Oeko-Tex krav på miljö och slitage. Läs mer om våra tyger & färger

Ett slitstarkt och vackert ulltyg märkt med Ecolabel, tillverkat i Ulricehamn.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Ett tvättbart bastyg i Trevira CS som är 100 återvinningsbart och märkt med EU Ecolabel.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid eget tyg tillkommer en fast startkostnad per order på 1000 kr. Det krävs att tyget är av motsvarande klassificering som ovan nämnda för att Sajkla skall förmedla tapetseringsarbetet.

Du kan välja mellan våra standardfärger eller en egen kulör.

Alla färgerna är vattenbaserade och klarar de krav Möbelfakta ställer på innehållet i en färg samt slitstyrka. Läs mer om våra standardfärger.

Förhandsvisning:DetaljbildÖversiktsbild

Vid egen kulör tillkommer en startavgift för att bryta rätt kulör och ta fram ett prov ni får godkänna. Dessutom kan styckpriset bli något högre per stol beroende på färg.

Produktinformation

Dina uppgifter

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.