state-of-the-art-lilac-art-only-air-2

Samarbete sökes!

Vill ditt företag göra avtryck och gå före inom klimatsmart kontorsinredning? Vi söker nu samarbete för ett förstklassigt återbruksprojekt.

Det är hög tid att accelerera övergången till storskaligt återbruk i inredningsbranschen. Därför söker vi nu ett kontor som vill göra ett modigt och tongivande co-brandingprojekt med oss.

Är det ditt kontor vi söker?

  • Ni planerar att byta lokal eller göra om inredningen av ert kontor.
  • Kontoret ligger i Stockholm och har 75-150 anställda.
  • Ni gillar att ta ett samhällsansvar och har framåtlutade värderingar inom klimatarbete och design.
  • Ni har nyfikenheten och viljan att delta i ett återbruksprojekt där långsiktighet och hållbarhet står i fokus.
  • Ni ser möjligheterna det ger att vara med och skapa ett State of the art återbruksprojekt 💥

Upplägg

Sajkla leder projektet i nära dialog med er. Vi börjar med inventering av befintliga möbler i Sajklas IT-plattform. Sedan matchar vi ihop ert företag med ett förstklassigt designteam ifrån vårt stora nätverk av fantastiska designers och inredningsarkitekter. Vi bidrar med stor kunskap och samordnar all rekonditionering av möbler och logistik inom Sajklas nätverk av rekondleverantörer.

Erfarna inredningsarkitekter kartlägger vilka behov ni har i organisationen och kommer med förslag på hur de kan stöttas av inredning, planlösning, zoner och gestaltning. Vi strävar efter att använda befintliga möbler i så stor utsträckning som möjligt. I stället för nyinköp använder vi befintliga möbler som råvara och rekonditionerar dem så de upplevs som nya.

Vi gör en offert för arbetet och en uppskattning av rekondkostnader utifrån förutsättningarna och önskemålen ni har för ert kontor.

Marknadsföring

Under projektets gång kommer en kommunikationsbyrå ta fram content för alla inblandade att dela i sina kanaler. Projektet kommer gå att kommuniceras löpande steg för steg och bli en kul följetång att lägga upp i era kanaler.

Spara miljö och pengar

Vi lämnar två års garanti och allt påfört material uppfyller Möbelfaktas eller Svanens krav. Priset på rekond landar på 30-50 % lägre mot vad det kostar att köpa nytt av liknande kvalité. När befintlig råvara i möbler som trä och metall återanvänds minskar utsläppen av växthusgaser. Vid rekonditionering minskar CO2-utsläppen upp till 50% på trämöbler och 70% på metallmöbler jämfört med nyproduktion.

Låter det spännande?

Känner du att det här MÅSTE vi bara vara med på? Eller kanske dyker det upp frågor? Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Amalia Marin svartvit

Amalia Marin

Amalia jobbar som inredningsarkitekt MSA & återbrukskonsult med drygt 12 års erfarenhet och stort fokus på återbruk och cirkulära flöden. Maila:amalia.marin@sajkla.se

Peter Eriksson

Peter Eriksson

Peter jobbar som projektledare i Sajklas större och mer komplexa återbruksprojekt och har stor erfarenhet av möbelproduktion.
Maila:peter.eriksson@sajkla.se


sajkla-inspiration-referenser-no_white-700px.jpg

Se exempel på utförd rekond

Vi har gjort en hel del kvalitativ rekond och har samlat några av dom i ett inspirationsgalleri.