Frukostföreläsning för miljöchefer som vill ställa om och lära sig mer om storskalig och effektivt återbruk av inredning för att spara pengar & klimat utan att ge avkall på designupplevelsen.

Återbruk kräver ett delvis nytt sätt att jobba för både möbelägare, förvaltning och i projekt. Spelplanen för hur vi bygger våra rum har förändrats. I stället för att kasta material av hög kvalitet för att ytskiktet är slitet behöver vi anamma nya arbetsmetoder. Det kräver kunskap och samarbete. Under en förmiddag presenterar vi våra erfarenheter direkt från verkligheten med fokus på projektet Väla köpcentrum med Skandia Fastigheter. Erfarenhet och kunskap som vi vill dela vidare så att även du framgångsrikt kan spara pengar och miljö – utan att ge avkall på designupplevelsen. Träffa Sajkla i Stockholm.

Föreläsare

Amalia Marin, Sajkla

Inredningsarkitekt

Amalia Marin är inredningsarkitekt med över 10 år i branschen. Hon har främst arbetat med kontor och stora projekt inom samhällsbyggnad. Amalia kommer att berätta om sina erfarenheter av att ändra befintliga strukturer kring återbruk, budskapen våra rum förmedlar och nyckelfaktorer för att lyckas med återbruksprojekt.

Peter Eriksson

Peter Eriksson, Sajkla

Projektledare – Klassificering & Rekond

Peter har stor erfarenhet av möbelproduktion och är projektledare i Sajkla. Peter kommer berätta om ett projekt för Skandia fastigheter och Väla köpcentrum där möbler rekonditionerades storskaligt i den svenska möbelindustrin. Projektet är ett av landets största och mest komplexa återbruksprojekt.

jenny-ekman-portratt-BW

Jenny Ekman, Sajkla

Vd och medgrundare i Sajkla

2019 grundades Sajkla med visionen att göra det lika enkelt att återbruka som att köpa nytt. Idag har bolaget genomfört över 30 återbruksprojekt. All kunskap digitaliseras löpande i plattformen sajkla.se för att hjälpa inredningsarkitekter, möbelägare och rekondleverantörer att snabbare ställa om till cirkulär möbelhantering.

 

Tid & plats

26 januari 2023

Kl 8.30-10.00
Dagen börjar med frukost som kl. 09:00 följs av en föreläsning med tid för frågor och reflektion.

AGV
The Nordic Proptech Hub
Storgatan 23C
Stockholm

Begränsat antal platser till 15!

Anmälan till:

info@sajkla.se