Marknadsplats

En öppen marknadsplats där besökaren enkelt kan hitta och boka överblivna möbler. Direkt under inventeringen går det publicera möbler med ett enkelt knapptryck.

Se alla möbler på marknadsplatsen - vy i stor skärm

Cirkulera verksamhetens överblivna möbler innan ni köper nytt.

Minska onödiga nyköp genom att synliggöra överblivna möbler via en egen marknadsplats. I många fall kan möbler cirkulera i befintligt skick utan rekonditionering. Om möbler publiceras i god tid så ökar möjligheten att någon annan hinner boka dem och risken för kassering minskar. Med ett enkelt knapptryck publiceras inventerade möbler på marknadsplatsen. Du väljer själv vem som kan se möblerna att göra en intresseanmälan.

Med en enkel knapp publiceras utvalda möbler

Det är enkelt att synliggöra överblivna möbler. Direkt under inventeringen eller från Möbelbiblioteket publiceras möbler med ett enkelt knapptryck. Vyn på marknadsplatsen visar vilka möbler i olika kategorier som är överblivna. Här kan de som är intresserade av möblerna skicka in en intresseanmälan.

Med ett enkelt knapptryck publiceras möbler på marknadsplatsen

Marknadsplatsen i stor skärm – Visa alla möbler

Marknadsplatsen visar alla tillgängliga möbler i olika kategorier

Din marknadsplats får en publik länk. Dela till vem du vill. Alla kan göra en intresseanmälan

phone-left-10deg-marknad.png
Kommer snart

Alla kan se och göra en intresseanmälan

Alla anställda i en organisation kan se och göra intresseanmälan på möbler som är synliga på marknadsplatsen.  Det krävs ingen inloggad användare för att använda marknadsplatsen. Välj om alla anställda i din organisation ska kunna se och göra en intresseanmälan på överblivna möbler. Besökaren kan söka efter olika möbeltyper och dess egenskaper.

reuse-dark-green-bg-round-corners.png

Besparingar i ett cirkulärt möbelflöde

När möbler synliggörs skapas ett utbud som snabbt leder till en efterfrågan. Redan i den interna handeln där möbler bara byter plats och går från lager till användning sparas många nyinköp. Jämfört med dagens hantering där ofta någon fysiskt ska visa upp möblerna eller skicka bilder och information via mail sparas även mycket arbetstid. Genom att efterfrågan ökar så minskar också lagren av möbler och på sikt krävs det mindre lokalyta för att lagra möbler som inte används.

Vill du veta mer? Boka en Demo

Kontakta oss så så berättar vi mer i ett digitalt möte.

Visar Inventering, Möbelbibliotek och Marknadsplats i mobilen
Möbelbibliotek i stor skärm