Inventering och möbelbibliotek i mobilen

Inventering

Med Sajklas app kan vem som helst utan förkunskaper om möbler inventera. Inventeringen är standardiserad och objektiv. Resultatet landar i ert möbelbibliotek och är början på er återbruksprocess.

Inventera olika typer via mobil

Så går det till

En inventering genomförs enklast med mobiltelefonen. Olika möbler har olika egenskaper och är konstruerade på olika sätt. Därför anpassas inventeringens frågor utefter vald möbeltyp. Med enkla knappval guidar appen den som inventerar för att få med all viktigt information. Mobilkameran öppnas för att ta bilder på möbeln i olika vinkar. En del information är valfri att fylla i och andra, som mått och material, är obligatorisk. Med förenklade val om skick och skador blir inventeringen objektiv. Lägg till extra bilder på en skada eller annat som skiljer möbler av samma modell åt. Fyll på med anteckningar om det är något du vill notera. Plattformen hjälper dig hålla ihop volymer av samma modell genom att märka upp antal och plats, något som ökar förutsättningarna för att spara pengar vid en rekonditionering.

Inventering via mobilen och se möbelbibliotek via datorn

Inventerade möbler landar direkt i Möbelbiblioteket

Möbelbiblioteket är själva hjärtat i plattformen där allt administreras. Här har du möjlighet att skapa framförhållning och översikt över verksamhetens möbler. All information samlas på ett och samma ställe oavsett om möblerna är i bruk eller inte, om de är nya eller gamla. Ta reda på vilka möbler som är bra att återbruka eller gör dem bokningsbara för andra i din organisation. All information fungera även som offertunderlag vid rekonditionering.

Läs mer om Möbelbiblioteket.

Så använder du resultatet

Att synliggöra befintliga möbler digitalt gör att det går att kommunicera kring dem på ett enkelt sätt. Med ett enkelt knapptryck blir överblivna möbler bokningsbara och andra i din organisation kan se och boka. Läs mer om bokning.

En smart inventeringsfunktion är helt avgörande för att kunna erbjuda

Klassificering, bokning och rationell upphandling av rekonditionering

Vill du veta mer? Boka en demo

Boka ett digitalt möte så berättar vi mer om hur plattformen fungerar.

phone-right-10deg-inventera.png
phone-left-10deg-marknad.png