Kommer snart

Boka möbler

Synliggör möbler som inte är i bruk för andra i din organisation och gör dom bokningsbara. För besökaren är det sen enkelt att söka upp och boka möblerna.

Boka möbler – Möbelbibliotek – Bokningsbara möbler – right

Cirkulera verksamhetens överblivna möbler innan ni köper nytt.

Minska onödiga nyköp genom att först se till att synliggöra möbler som är överblivna internt. Om möbler visas upp i god tid ökar möjligheten att någon annan hinner boka dem och risken för kassering minskar.

Med en knapp blir utvalda möbler bokningsbara

Med ett enkelt knapptryck visas möbler som inte är i bruk. Du kan välja om möbeln ska vara bokningsbar för andra i din organisation direkt under inventeringen eller från möbelbiblioteket. Alla medlemmar i din organisation kan boka.

Filtrera på bokningsbara möbler – Element från Sketch

Se vilka möbler som är bokningsbara i möbelbiblioteket

Bokningsbara möbler kan visas via en publik länk och dela till vem du vill. Endast medlemmar i din organisation kan boka.

Lägg till i beställning – Element från Sketch

Lägg till i bokning

Möbler som läggs till i bokningen blir reserverade en viss tid så att beställaren kan lägga till flera typer av möbler i samma bokning. När urvalet är klart skickar man enkelt in en intresseanmälan.

Boka möbler – Bokning reserverade möbler – left

Alla kan se bokningsbara möbler (om du vill)

Du kan låta vem som helst se era bokningsbara möbler genom att aktivera en publik länk till ert möbelbibliotek. Det krävs då ingen inloggning för att se möblerna, men inloggning krävs för att kunna boka.

Bokningsflöde

En möbelansvarig i er organisation tar hand om bokningar. En bokning börjar som en intresseanmälan och slutar som en levererad order. Däremellan kan ordern ändras, och beställare och ansvarig kan kommunicera via kommentarer eller mail som lagras på bokningen för spårbarhet.

Ansvarig får notiser om ny intresseanmälan – Element från Sketch

Notiser direkt i appen

Möbelansvarig får notis om att någon har lagt en intresseanmälan och kan direkt granska och skapa en order.

Dina beställningar i hem vyn – Element från Sketch

Redesign av hemskärmen

Hemskärmen kommer innehålla allt som användaren behöver ha koll på, dina beställningar, nya kommentarer, besparingar med mera.

reuse-dark-green-bg-round-corners.png

Besparingar i ett cirkulärt möbelflöde

När möbler synliggörs skapas ett utbud som snabbt leder till en efterfrågan. Redan i den interna handeln där möbler bara byter plats och går från lager till användning sparas många nyinköp. Det sparas även mycket arbetstid jämfört med dagens hantering där ofta någon fysiskt ska visa upp möblerna eller skicka bilder och information via mail. Genom att efterfrågan ökar så minskar också lagren av möbler och på sikt krävs det mindre lokalyta för att lagra möbler som inte används.

Vill du veta mer? Boka en demo

Kontakta oss så berättar vi mer i ett digitalt möte.