Kommer snart

Boka möbler

Synliggör möbler som inte är i bruk för andra i din organisation och gör dom bokningsbara. För besökaren är det sen enkelt att söka upp och boka möblerna.

Se alla möbler på marknadsplatsen - vy i stor skärm

Cirkulera verksamhetens överblivna möbler innan ni köper nytt.

Minska onödiga nyköp genom att först se till att synliggöra möbler som är överblivna internt. Om möbler visas upp i god tid ökar möjligheten att någon annan hinner boka dem och risken för kassering minskar.

Med en knapp blir utvalda möbler bokningsbara

Med ett enkelt knapptryck visas möbler som inte är i bruk. Du kan välja om möbeln ska vara bokningsbar för andra i din organisation direkt under inventeringen eller från möbelbiblioteket. Alla medlemmar i din organisation kan boka.

Med ett enkelt knapptryck blir möbler bokningsbara

Marknadsplatsen i stor skärm – Visa alla möbler

I möbelbiblioteket går det att boka möbler som blivit över

Sajkla Skalstol i björk på Marknadsplatsen

Visa bokningsbara möbler via en publik länk och dela till vem du vill. Endast medlemmar i din organisation kan boka

phone-left-10deg-marknad.png

Alla kan se bokningsbara möbler (om du vill)

Du kan låta vem som helst se era bokningsbara möbler genom att aktivera en publik länk till ert möbelbibliotek. Det krävs då ingen inloggning för att se möblerna, men inloggning krävs för att kunna boka.

Bokningsflöde

En möbelansvarig i er organisation tar hand om bokningar. En bokning börjar som en intresseanmälan och slutar som en levererad order. Däremellan kan ordern ändras, och beställare och ansvarig kan kommunicera via kommentarer eller mail som lagras på bokningen för spårbarhet.

reuse-dark-green-bg-round-corners.png

Besparingar i ett cirkulärt möbelflöde

När möbler synliggörs skapas ett utbud som snabbt leder till en efterfrågan. Redan i den interna handeln där möbler bara byter plats och går från lager till användning sparas många nyinköp. Det sparas även mycket arbetstid jämfört med dagens hantering där ofta någon fysiskt ska visa upp möblerna eller skicka bilder och information via mail. Genom att efterfrågan ökar så minskar också lagren av möbler och på sikt krävs det mindre lokalyta för att lagra möbler som inte används.

Vill du veta mer? Boka en demo

Kontakta oss så berättar vi mer i ett digitalt möte.