Boka möbler

Synliggör de möbler som inte används i möbelbiblioteket, och låt alla i din organisation boka möblerna i befintligt skick. Då skapar ni en cirkulär möbelhantering med stora vinster för miljön och er ekonomi.

boka-mobelbiblotek-2022_NOV-right_screen-2

Cirkulera verksamhetens oanvända möbler innan ni köper nytt

När möbler synliggörs skapas ett utbud som snabbt leder till en efterfrågan. Redan i den interna handeln där möbler bara byter plats och går från lager till användning sparas många nyinköp. Det sparas även mycket arbetstid jämfört med dagens hantering där någon ofta fysiskt ska visa upp möblerna eller skicka bilder och information via mail. Genom att efterfrågan ökar minskar också lagren av möbler och på sikt krävs det mindre lokalyta för att lagra möbler som inte används

Synliggör möbler som inte används

Vår filosofi är att alla möbler som inte används ska gå att boka. Många möbler kasseras just därför att man tror att ingen behöver dem. Vid inventeringen fyller du i om möbeln är i bruk eller inte, det gör det sedan lätt att filtrera fram de möbler som inte är i bruk och bokningsbara.

Boka möbler i fyra steg

  1. Reservera - Leta upp bokningsbara möbler i biblioteket och reservera dem. Välj antal möbler som önskas, och vilka platser de önskas till. Du kan reservera flera möbler i samma bokning.
  2. Intresseanmälan - Fyll i information om beställning och leverans. Det kan vara referens, eller leveranssätt. Skicka därefter in intresseanmälan, som sedan hanteras av möbelansvarig i er organisation.
  3. Order - När intresseanmälan är verifierad av möbelansvarig, gör denne om den till en order. Ordern är nu underlag för leverans, och en orderbekräftelse kommer med e-post till dig som beställer.
  4. Leverans - Vid levererans flyttas automatiskt alla möbler till de nya platserna, och de blir dessutom satta som “i bruk”.

Skicka kommentarer

Från och med att intresseanmälan skickats in kan beställare och möbelansvarig skicka kommentarer till varandra direkt från bokningen. Mottagaren av kommentaren får en notis via e-post.

bokningsbara-zoom-2022_NOV-2

Leta enkelt upp bokningsbara möbler i biblioteket genom att filtrera.

boka-zoom-2022_NOV-2

Reservera flera möbler, och skicka sedan in en intresseanmälan.

kommentarer-bokning-2022_NOV-3

Beställare och möbelansvarig kan skicka kommentarer direkt från bokningen.

Vill du veta mer? Boka en demo

Kontakta oss så berättar vi mer i ett digitalt möte.

Boka demo
phone-right-10deg-inventera