Allmänna villkor

Sajkla är en mäklare av tjänster kring rekonditionering av möbler. Många frågor kan dyka upp längs vägen i projekt med återbruk. Sajkla förenklar alla förberedelser kring rekonditioneringen ända fram till att ordern läggs. Därefter tar någon av våra samarbetspartners ur leverantörsnätverket över själva rekonditioneringen. Den juridiska affären gör du direkt med Sajkla och all kundkontakt, ordererkännande, fakturering och efterservice samt garantiåtagande sker med Sajkla AB.

Betalningsvillkor

30 dagar netto efter sedvanlig kreditprövning. Vid vissa order där stora materialinköp krävs utgår en förskottsbetalning på 25%. Detta förskott betalas inte tillbaks vid avbokning av ordern.
Avbokning senare än 45 dagar innan leverans accepteras inte utan full betalning utgår.

Leveransvillkor

Normal leveranstid är åtta veckor från ordertillfället. Det kan ta längre tid beroende på rekonditioneringens komplexitet. Leveransvillkor är fritt Tibro. Om ni vill hjälper vi er gärna med upphandling av frakten, den offereras och faktureras separat och är inte inkluderat i möbelns pris.

Garantiåtagande

Våra utvalda samarbetspartners lämnar två års garanti på utfört arbete. Garantin omfattar stabilitet och ytbehandling. På tillförda material som tyg, skinn och stoppning lämnas den garanti som medföljer materialet. Om det är möbler som vi inte har på lager, utan som finns ute i verksamhet, det vi kallar rekonditionering av en tur & retur, vill vi först se möbeln på plats innan vi lämnar garanti.