Testa en möbelsamordnare

Under våren har Sajkla-teamet förstärkts med fyra projektledarstudenter från Tibro Hantverksakademi. Fram till den 15 maj 2024 kan du boka någon av dem för att få hjälp med er möbelhantering.

Studenter

Säg hej till Moa Berg, Josefin Norman, Katrin Dauksz och Emma Nöjd, blivande projektledare inom möbel- och inredningsbranschen och LIA-studenter hos oss på Sajkla.

Testa en möbelsamordnare

Passa på att boka Moa, Josefin, Katrin eller Emma och testa att ha en möbelsamordnare. Ni får hjälp med inventering av möbler, att bygga upp ert möbelbibliotek räta ut frågetecken, planera och strukturera i processer, kartlägga vad som bör göras i första hand utifrån där verksamheten befinner sig idag, samt planera vad som är nästa steg. En insats som kan innebära sparade pengar, ökad kontroll och bättre kvalité på processer kring återbruk.

 

Kompetens för framtiden

LIA står för Lärande i arbete och innebär att en del av utbildningen "Projektledare inom möbel- och inredningsbranschen" är arbetsplatsförlagd. Utbildningens innehåll och fokus på cirkulär ekonomi för möbel- och inredningsbranschen går hand i hand med Sajklas affärsmodell och vision. Det är en förmån för oss på Sajkla att få bli en del av kompetensen inom framtidens drivande krafter inom återbruk och cirkulära möbelflöden. Läs mer om utbildningen här.

Vill du testa en möbelsamordnare?

Kontakta oss för att boka eller för att få veta mer.

info@sajkla.se